T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / GÖLMARMARA - Şehit Emrah Aral Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

HAMUR YAPMA UYGULAMASI

10. Sınıf Gıda Teknolojisi alanı öğrencilerimiz ders öğretmeni Ayşe KOCAKIŞLA 'nın girdiği Gıda Kimyası dersinde proteinler konusunu pekiştirmek amacıyla uygulama yapmışlardır. Hamur yapma uygulamasıyla proteinler konusunu pekiştiren alan öğrencilerimiz bu keyifli uygulamanın sonunda yaptıkları ekmek ve poğaçaları afiyetle yemişlerdir.

19-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-202219-12-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.12.2022 - Güncelleme: 19.12.2022 11:29 - Görüntülenme: 166
  Beğen | 1  kişi beğendi